JUMPING INTO SPRING

Knit Cos// Skirt Designers Remix// Boots Acne // Bag Céline

 There is something about spring and skirts. It is just a bit more weather appropriate to wear them when the first signs of spring show (at least when we talk about the thin and flowy ones). This ruffled skirt, which I bought back in January (when it was still cold and miserable), has finally seen the daylight. As the ruffle trend is still going strong I know this is going to be a stable piece of mine this season.

2 comments on “JUMPING INTO SPRING

  1. Jeg har virkelig haft lyst til at hoppe i nederdel de sidste par dage, men mangler virkelig lige en update for dem jeg har er 1000 år gamle. Den er så fin den du har. Har godt set den i butikkerne, men det kommer virkelig til sin ret nu på dine billeder 🙂

    • Katrine Berner

      Der er heldigvis så mange fine nederdele på markedet denne sæson. Man kan heller ikke andet end have lyst til at hoppe i nederdel med det dejlige forårsvejr for tiden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation